2010. október 8., péntek

TÉGY AZ ÁLMAIDÉRT! (Alkalmazd az 5 technikát!)


Alkalmazd a Vonzás törvényének 5 legjobb technikáját, hogy vágyaid biztosan beteljesüljenek! Fektess be energiát – megtérül! Nem elég tudni, hogy hogyan is működik az Univerzum, tudni kell azokat a technikákat is, amelyekkel ezt a működést a lehető legjobban kiaknázhatod. És természetesen, mint mindenbe, energiát kell befektetned, hogy eredményt érj el. A jó hír viszont, hogy ez az energia nem anyagi természetű: csupán némi időt (napi 10-15 perc is elég már!) kell rászánnod, hogy beteljesítsd legnagyobb vágyaidat. Ráadásul ez az idő számodra is a legjobb szórakozás, hiszen az „ábrándozás” mindig nagyon kellemes időtöltés!


1. Vizualizáció
Sokan gondolják azt, hogy ők képtelenek vizualizálni dolgokat, ám ez nem igaz!
Próbáld csak ki: idézd fel gondolatban a bejárati ajtódat. Milyen színű? Milyen a kilincse? Milyen alakú rajta a névtábla? Van-e küszöbe? Bizonyára a te szemeid előtt is megjelenik az ajtó – tehát te is képes vagy a gondolataidban képet alkotni! Ráadásul minél többet gyakorolsz, annál nagyobb pontossággal sikerül majd elképzelned a dolgokat!
Bármire is vágysz, szánj rá napi 10 percet.
Vonulj el egy csendes, nyugalmas helyre, csukd le a szemed, és képzeld el, hogy már birtoklod!
Játszd le gondolatban, hogy hogyan viselkednél, ha már a tiéd lenne a kívánságod: milyen ruhákat hordanál vékonyan, hogyan nyitnál be az új házad ajtaján, hogyan fizetnél a boltban, ha háromszor ennyit keresnél stb.
A lényeg a rendszeresség és az érzelem: határozd el, hogy mindennap megcsinálod, és csak a legritkább esetben térj el tőle, valamint próbáld meg magadban felkelteni a birtoklás feletti öröm érzését.
A vizualizáció és az érzelem együtt ugyanis csodákra, valóban csodákra képes! 


2. „Etesd” a tekintetedet! 
Szintén nagyon hatékony technika, ha vágyadat kézzelfogható képen is megjeleníted: ha házra vágysz, keress az interneten egy olyat, ami hasonló a tiédhez, és nyomtasd ki!
Ha nagyobb fizetésre, akkor írd át az egyik régi számlakivonatodat, és fénymásold le, mintha minden hónapban ennyi érkezne a számládra!
Ha fogyni akarsz, válassz ki egy olyan fényképet, amelyen még vékony voltál, vagy keress képet egy magazinban!
Álmaid képét tedd ki a falra, jól látható helyre, vagy ha nem akarod, hogy mások is lássák, tűzd a szekrényed belső oldalára! Így akárhányszor rátéved a tekinteted, beleivódik a tudatalattidba álmaid képe, s tudjuk, mi történik, ha elég mélyen odakerül: bizony, materializálódni fog!


3. Vesd be a feng shuit is! 
A feng shui vagy a vaszati számtalan olyan lehetőséget kínál, amelynek segítségével bevonzhatod életedbe mindazt, amire vágysz.
 Elég néhány apró változtatás (pl. egy tükör az északi falra, egy családi kép a megfelelő helyre vagy épp csak egy színes terítő), és már ezzel is hozzájárulsz ahhoz, hogy az az energia, amely szükséges vágyaid megvalósulásához, akadálytalanul áramolhasson az életedbe!
Döntsd el, hogy mindent megteszel álmod valóra válásáért, és a többféle technikát elegyítve, biztos lehetsz a sikerben!


4. Írj, hogy a szavak életre keljenek! 
Az íráshoz az agy egyik legmagasabb fokú koncentrációja szükséges, így hát, ha valamit szeretnél, a legjobb eszköz arra, hogy meg is kapd.
Arra mindenképp ügyelj, hogy a „nem” szó ne szerepeljen az általad leírt mondatban, mert az agy az állítmányra helyezi a hangsúlyt, nem a tagadószóra.
Tehát, ha le szeretnél szokni a dohányzásról, ne azt írd: „nem dohányzom”, hanem inkább: „egészséges módon élek”.
Mindig múlt vagy jelen időben fogalmazd meg a vágyaidat, pl. : „Lefogytam 10 kilót”, „Fantasztikus a munkám” stb.


5. Anyagi gondjaid vannak? Költekezz! 
No persze nem valóságosan – csupán képzeletben.
Az első nap költs el 10.000 forintot papíron: írd le, mi mindent veszel belőle.
 A következő nap már 20.000-et, aztán 30-at… és így tovább.
A gyakorlat lényege, hogy kiűzd a gondolataidból a „nekem nincs költeni való pénzem” káros beidegződését, és megtanuld, milyen érzés gazdagnak lenni.
Vágyaid csak akkor teljesülnek, ha tudsz úgy viselkedni, mintha már teljesült volna.
Ellenkező esetben azt az üzenetet küldöd az Univerzumnak, hogy mindig csak annyit adjon, amennyivel még megmaradhat spórolós, aggódós magatartásod.


Légy hát nagyvonalú és gondtalan – s az Univerzum tenni fog róla, hogy valóban így érezhess!
Gondold át: hajlandó vagy-e tenni valamit az álmaidért?
Akár csak annyit is, hogy naponta időt szakítasz arra, hogy vágyaid tárgyát bevonzd életedbe?
Hiszen az a napi pár perc annyi minden másra elmegy, ami mégcsak nem is ígér semmilyen hasznot! Ha úgy döntesz, ennyit megér a dolog – végül meglátod, hogy tényleg,  igazán megérte, sőt: életed legjobb befektetése volt!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése